Dé vakschilder uit Zwaanshoek

Schildersbedrijf Van der Spiegel Schilderwerken, gevestigd in Zwaanshoek, is actief in de Haarlemmermeer en omstreken voor zowel bedrijven als particulieren. Zo zijn er reeds projecten afgerond in Amsterdam, Aerdenhout, Bennebroek, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Spaarndam en natuurlijk Zwaanshoek.

Van der Spiegel Schilderwerken streeft voor het leveren van kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij U die kwaliteit leveren. Schilderen is namelijk meer dan alleen maar een verflaag aanbrengen. Elk project vergt een unieke aanpak. Bij het opnemen van elk nieuw project, beginnen wij met een inventarisatie van Uw eisen en wensen. Deze worden vervolgens vertaald in een planmatige aanpak, waarbij wij U een vakkundig advies geven. Voor een optimale bescherming van Uw pand, kunnen wij ook een onderhoudsplan opstellen.

Naast binnen- en buiten schilderwerk, doen wij o.a. ook wand- en plafondafwerking, houtrotreparaties, betonreparaties, spuitwerk en kleinschalig glaswerk.

Voor meer informatie over onze diensten, neemt U dan gerust contact met ons op, of vraag vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende  offerte aan!

Bent U benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?! Kijk dan snel op de referentiepagina!

Met vriendelijke groeten,

Henk van der Spiegel

Van der Spiegel Schilderwerken te Zwaanshoek

06-17 97 87 69
www.vds-schilderwerken.nl
info@vds-schilderwerken.nl