Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerk voorkomt houtrotVerf is niet alleen een mooie afwerking van Uw pand, het beschermt ook de houtdelen tegen de inwerking van vocht. Zo zorgt het buitenschilderwerk ervoor dat Uw pand tegen allerlei weersomstandigheden beschermt wordt. Natuurlijk moet dit schilderwerk dan wel degelijk zijn aangebracht. En dat is meer dan alleen een laagje verf.

Voordat wij daadwerkelijk aan het werk gaan, inspecteren wij het houtwerk grondig, o.a op houtrot. Soms is dit duidelijk zichtbaar, maar vaak ook niet. Als wij houtrot constateren, melden wij dit direct en kunnen we dit in overleg met U, herstellen. Voor meer informatie kijkt U bij houtrotreparatie.

Regelmatig en tijdig onderhoud van Uw kozijnen en andere gevelelementen, garandeert een lange levensduur van Uw buitengevel. Wij adviseren daarom een onderhoudsplan. Door gebruik te maken van professioneel en vakkundig materiaal in de juiste kleursetting, verlengt dat niet alleen de levensduur van het houtwerk en de gevelelementen, maar verhoogt het bovendien de uitstraling van Uw pand.