Referenties

15/07/2014
Alles ziet er weer ,gelikt, uit.
Werkt erg netjes.
Wij zijn zeer tevreden!

Andre en Annelies van Dansik

01/02/2012
Deze week heeft Henk het houtwerk aan de achterzijde van ons huis van grondig onderhoud voorzien. Hier en daar wat reparaties en verder een fraaie afwerking. Bovendien ook een helder advies over vervanging van enkele delen van het houtwerk. Ook de kunststof kozijnen zijn schoongemaakt en in de wax gezet zodat alles er weer supernetjes uitziet.
Bedankt Henk!

Fam. Koeten

01/05/2013
Hoewel we toch al ruim 30 jaar in ons huis wonen, heeft het er nog niet eerder zo keurig uitgezien. Henk heeft er dan ook ruim de tijd voor uitgetrokken om de gevel een geheel verzorgd aanzien te geven. Achterstallig onderhoud werd door hem deskundig gediagnosticeerd en of het nu om de reparatie van houtrot, het schoonwassen van het houtwerk, het gronden of het prachtig afschilderen ging, Henk stond zijn mannetje. We willen je hartelijk danken, Henk, en we vertrouwen het onderhoud van de gevel in de toekomst graag aan jouw deskundige handen toe.

Hans van der Esch

01/06/2012
Dank voor het goede schilderwerk van kozijnen, deur, boeiboorden en dakkapel! Het ziet er weer supernetjes uit. Snel en accuraat gedaan en alles picobello geregeld.

Namens de VVE aan de Madurastraat te Amsterdam, Petra, Denise, Marieke, Remko en Iris

VVE OLE

27/08/2014
Henk is een vakman die uitstekend werk aflevert. Hij werkt erg netjes en komt zijn afspraken altijd na. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

B vd Pol

30/09/2013
Probleempje met de keuken, het laminaat/fineer liet los, geen gezicht! binnen 3 dagen had Henk het voor elkaar, ik heb nu weer een schitterende nieuwe keuken!!!

Tony van Rooijen

29/03/2014
Nadat Henk van der Spiegel en ik geconstateerd hadden dat de oude verflagen van de balkons nooit helemaal verwijderd konden worden, en een stucadoor was ingeschakeld, zijn onze twee balkons weer picobello.
De rabatdelen waren echt aan onderhoud toe en zien er nu ook weer tiptop uit.
Prima werk, binnen budget (afgezien van de kosten van het stucen, maar dat konden we van te voren niet voorzien) en in de afgesproken tijd.

Geert Jan Bakker

07/04/2014
Henk, je bent een vakman! Je schilderwerk is fantastisch, bovendien ben je zeer prettig in de omgang, je bent rustig, je overlegt, je laat alles netjes en schoon achter, wij zijn zeer tevreden!

Anita Zwiers-Fontijn

22/05/2014
Henk did an excellent job in painting our home. He is very professional and does high quality work. This is the second time we have used his services and would not hesitate to recommend him to anyone and will certainly work with him again in the future.

Donehoo

2014/08/15
Het buitenhoutwerk van ons huis is weer oorspronkelijk, duurzaam en zeer fraai. Dit na de vakkundige uitvoering en selectie van materialen door ‘Van der Spiegel”. En precies conform vooraf gemaakte afspraken en gewekte verwachtingen.
Bovendien heeft Henk ons op prettige wijze inzicht in het hoe en waarom gegeven.

Rein W Jonker